büşræren
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 95 Kayıt tarihi : 18/06/09 Yaş : 28 Nerden : kahramanmaraş
| Konu: neden hep böyle olurr???(coqq qomiqqq)) 2009-06-23, 11:55 | |
| NEDEN ACABAAAA?? *Neden her gördüğümüz haritada hemen türkiyeyi bulmaya çalışırız?millet olarak dünyad kaybolma kompleksimiz mi var?
*Neden insanlar birbirine sarılınca sağa sola sallanır?
*neden öğrenciler ilokul 5. sınıfa kadar öğremene öğretmenim diye seslenirkn 6.sınıta bir an hocam diye seslenirler?
*neden sınavlarda "4 yanlş 1 doğruyu götürür" şeklinde bir uygulama ile öğrenciler cezalandırılırda "4 doğru bil,bi doğruda bizden" şekinde bi kampanya başlatılıp zekya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?
*neden insanlar kapalı bi alandan yağmur yağn alana çıkınca başlarını eğerler?yağmra saygılarındanmıdır yoksa tırsdıkları içinmidir?
*tv ye çıkan insanlar neden kendilerini tüm türkiye izliyor zannederler?örneğin "şuanda 70 milyon bizi izliyo"?
*neden dükkanı kapatıp giden esnaf kapıya "10 dk içinde geliyorum" yazar,ne zmn gittiğini nasıl anlarız?
*neden gözleinden öperim denir?insan vücudunda öpülecek daha uygunsuz bi yer varmıdır?kimse kimsey gözünden öpmüşmüdür?
*düüğnlerde neden "dom dom kurşunu" ile göbek atılmaktadır?"bir avcı vurdu beni,bin avcı yedi beni" gibi sözler eşliğinde kendnden geçen başka milletler varmıdır?
*neden bazı kızlarımız şirin bi hayvancağız gördüğünde "ayyy inanamıyorum" deler,inanılamayacak olan nedir?
*cumartesi ve pazartesi nin neden kendi isimleri yoktur?
*dolmuşlardaki fiyat tarifesinde "en kısa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabi edilir?önce inilip snra mı binilir?
*bir bilgisayar programını kurarken neden "kabul ediyorum" yada "kabul etmiyorum" seçenekleri vardır?o kadar parayı bayılıp bir pc programı satın aldıktan sonra kabul etmiyorum diyen saflarda varmıdır?
*bulmacalarda neden hep boru sesinin karşılığı hep "ti" dir?bulmacaları hazırlayanlar hiç ti sesi çıkaran boru görmüşlermidir?
YORUMLARR BEKLİORUMM | |
|
comeLy.qirL Admin
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 12/05/09 Yaş : 27 Nerden : İstanbuL
Puanlama Puan: (0/0)
| Konu: Geri: neden hep böyle olurr???(coqq qomiqqq)) 2009-06-24, 20:17 | |
| süpérr saoL büşra bu arada mod oLmaya çok yakLaştın | |
|
büşræren
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 95 Kayıt tarihi : 18/06/09 Yaş : 28 Nerden : kahramanmaraş
| Konu: Geri: neden hep böyle olurr???(coqq qomiqqq)) 2009-06-24, 20:31 | |
| ewtt cnmm inş daha 56 oldu coq vr dahaaa | |
|
chaqma_shéidan Admin
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 449 Kayıt tarihi : 12/05/09 Yaş : 27 Nerden : istanbuL
Puanlama Puan: (0/0)
| Konu: Geri: neden hep böyle olurr???(coqq qomiqqq)) 2009-06-29, 20:08 | |
| süper konu yaaa hepsini okudum eline sağlık | |
|