| nur topu (çok komik) | |
|
+3comeLy.qirL guzel_ayicik chaqma_shéidan 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
chaqma_shéidan Admin
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 449 Kayıt tarihi : 12/05/09 Yaş : 27 Nerden : istanbuL
Puanlama Puan: (0/0)
| Konu: nur topu (çok komik) 2009-05-17, 10:47 | |
| tebrikler, nurtopu gibi bir oğlunuz oldu... * yuppiiii! görebilirmiyim hemşire hanım - bir dakika kendisine soriym. randevunuz varmıydı
-tebrikler, nurtopu gibi bir kızınız oldu beyefendi... * olleyy nerde şindi? - ne biliym. ben doğurturum, gerisine karışmam
- tebrikleer,nurtopu gibi bir oğlunuz oldu..! * yaşasıııınn!!! - şaka yaptım çirkin bişeye benziyo
- tebrikler, beyefendi nurtopu gibi bir oğlunuz oldu.. * sensin nan top - aynı babasına çekmiş top oğlu top. * baana bakk.
- tebrikler beyefendi nurtopu gibi bir kızınız oldu... * nurtopu gibi derken - annesine çekmiş iri yarı bişey, yedi kilo doğdu... * tahmiin etmeliydim
- tebrikler nurtopu gibi bir oğlunuz oldu * yürüübee aynı babasına çekmiş aslan oğlum benim - çocuk zenci * hönkkkk
Tebrikler nurtopu gibi bi oğlunuz oldu -Hanım ne diyo bu top falan +Hemşireye sor -Kesinlikle benim çocuğum değil o.Top diyo baksana Söyle kimden bu çocuk +Sen iyice delirdin
tebrikler nurtopu gibi bi çocuğunuz oldu * iyidee niye gülüyosun kardeşim - ayol tenis topu kadar prematüre, prematüre * olabiliir allahallaaah - cücük kadar * allahını seven tutmasın heyyyttt
-Tebrikler nur topu gibi bi oğlunuz oldu +Ne Nur topu gibi mi Hanım Nur topu kim çabuk söyle anlamıştım çocuğun benden olmadığını Hanım:neee diyosun sen niyazi....
-Tebrikler nur topu gibi bi çocuğunuz olmadı +Ee bu ne şimdi ne oldu anlamadım -Tenis topu gibi oldu +Yaniii ? -Yanisi minyatür +Manyakmısın ulan sen ? -Hayır hemşire
-Tebrikler nur topu gibi bi çocuğunuz oldu +Hayır olamaz Hanım çocuğumuz arkadaşım Necatiye benziyomuş hani dönme olupta ismini Nur diye değiştiren
tebrilleer nurtopu gibi bir çocuğunuz oldu!!! * şeyy ben böbrek nakli için gelmiştim ama - ozamaaaan nurtopu gibi bir böbreğiniz oldu * anaa deli çıktı karı
- tebrikler nurtopu gibi bir oğlunuz oldu * ben çaycıyım apla - ozaman koş iki tane nurtopu gibi çay kap gel. amaaan nediyorum benyaa heh tavşan kanı tavşan kan | |
|
| |
guzel_ayicik
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 19/05/09 Yaş : 25
| Konu: Geri: nur topu (çok komik) 2009-05-19, 10:33 | |
| | |
|
| |
comeLy.qirL Admin
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 12/05/09 Yaş : 27 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: nur topu (çok komik) 2009-05-19, 19:55 | |
| | |
|
| |
FaTm(A)rDa
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 22/05/09 Yaş : 29 Nerden : EsKiŞeHiR...
| Konu: Geri: nur topu (çok komik) 2009-05-22, 17:24 | |
| | |
|
| |
chaqma_shéidan Admin
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 449 Kayıt tarihi : 12/05/09 Yaş : 27 Nerden : istanbuL
| Konu: Geri: nur topu (çok komik) 2009-05-22, 17:32 | |
| | |
|
| |
maniac_mlk
| Konu: Geri: nur topu (çok komik) 2009-06-19, 11:37 | |
| | |
|
| |
comeLy.qirL Admin
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 12/05/09 Yaş : 27 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: nur topu (çok komik) 2009-06-21, 11:25 | |
| saoL meLiké kübra burda oLmadığına qöré bn diim dédim KÜBRA GELİNCE SENDE DE OKE???? | |
|
| |
büşræren
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 95 Kayıt tarihi : 18/06/09 Yaş : 28 Nerden : kahramanmaraş
| Konu: Geri: nur topu (çok komik) 2009-06-21, 18:45 | |
| | |
|
| |
chaqma_shéidan Admin
| Konu: Geri: nur topu (çok komik) 2009-06-29, 20:20 | |
| | |
|
| |
ece
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 30 Kayıt tarihi : 17/05/09 Yaş : 25 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: nur topu (çok komik) 2009-07-02, 12:58 | |
| teşekkürler
ama bence okadarda komik değil yalakalık yapmayın
ÜYE 2. KEZ UYARILMIŞTIR!!!3.DE BANLANACAKTIR... comeLy.qirL | |
|
| |
chaqma_shéidan Admin
| Konu: Geri: nur topu (çok komik) 2009-07-03, 09:53 | |
| canım o senin kararın zevke göre değişir bşkaları beğeniyo ya sen ona bak o yüzden başkalarının beğenip beğenmemesine karışma belki gerçektende içtenlikle sölüyolardır yalakalık yapmıyolardır!!lütfen msj yazmadan önce dikkat et!! | |
|
| |
| nur topu (çok komik) | |
|