| evLenmem için bir neden söyLe | |
|
+2guzel_ayicik chaqma_shéidan 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
chaqma_shéidan Admin
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 449 Kayıt tarihi : 12/05/09 Yaş : 27 Nerden : istanbuL
Puanlama Puan: (0/0)
| Konu: evLenmem için bir neden söyLe 2009-05-17, 10:42 | |
| Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Banka cüzdanım.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Benimle evlenmezsen evde kalacan.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -yat,kat,jeep
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ben seninle evlenmek mi istiyorum.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenmezsen banlarım.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Git bi aynaya bak.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -°°°°° biz zaten 10 yıllık evliyiz. -ozaman senden boşanmamam için bi nedensöyle.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ya sırf bi neden bulamadım diye 15 yıldır nişanlıyız. -Nedensiz olmaz. Neden?
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Eğer sen evlenmezsen en yakın arkadaşın neclayla evlenecem. -Yıldırım nikahı yapalım.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Dün gece. -Aman tanrım dün geceyi unutmuştum. Pislikk.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -selami bu soruyu benim sana sormam gerekiyoo. -Ben neden soramıyorum yaa.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenirsem dop oliyiim.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -seni seviyorum. -Yalan söyle demedim neden söyle dedim. -Dur bi düşüneyim ozaman.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Sayısal loto bana çıktı. -Neden daha önce söylemiyosun. | |
|
| |
guzel_ayicik
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 19/05/09 Yaş : 25
| Konu: Geri: evLenmem için bir neden söyLe 2009-05-19, 10:36 | |
| evlenmem için bir neden söle istersen evlenmeyelim buda benden | |
|
| |
comeLy.qirL Admin
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 12/05/09 Yaş : 27 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: evLenmem için bir neden söyLe 2009-05-19, 19:45 | |
| -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Dün gece. -Aman tanrım dün geceyi unutmuştum. Pislikk. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -seni seviyorum. -Yalan söyle demedim neden söyle dedim. -Dur bi düşüneyim ozaman. pu ikisi en komiği bnce | |
|
| |
chaqma_shéidan Admin
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 449 Kayıt tarihi : 12/05/09 Yaş : 27 Nerden : istanbuL
| Konu: Geri: evLenmem için bir neden söyLe 2009-05-20, 09:12 | |
| | |
|
| |
comeLy.qirL Admin
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 12/05/09 Yaş : 27 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: evLenmem için bir neden söyLe 2009-05-20, 09:22 | |
| eed hepsi komik ama bu ikisi bna daha komik qeLdi | |
|
| |
chaqma_shéidan Admin
| Konu: Geri: evLenmem için bir neden söyLe 2009-05-20, 09:28 | |
| ok.. | |
|
| |
büşræren
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 95 Kayıt tarihi : 18/06/09 Yaş : 28 Nerden : kahramanmaraş
| |
| |
chaqma_shéidan Admin
| Konu: Geri: evLenmem için bir neden söyLe 2009-06-29, 20:17 | |
| - büşræren demiş ki:
- coq gzll hehehe sprr olmuşş yhaa coq qomiqqqq...
saol | |
|
| |
ece
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 30 Kayıt tarihi : 17/05/09 Yaş : 25 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: evLenmem için bir neden söyLe 2009-07-02, 12:43 | |
| -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Dün gece. -Aman tanrım dün geceyi unutmuştum. Pislikk. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -seni seviyorum. -Yalan söyle demedim neden söyle dedim. -Dur bi düşüneyim ozaman. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Sayısal loto bana çıktı. -Neden daha önce söylemiyosun. bu 3ü en güzelleri bence teşekkürler | |
|
| |
chaqma_shéidan Admin
| Konu: Geri: evLenmem için bir neden söyLe 2009-07-03, 09:49 | |
| | |
|
| |
zupper.ayshé
Sanal Hayvan : Takım : Ruh HaLi : Mesaj Sayısı : 371 Kayıt tarihi : 18/05/09 Yaş : 27 Nerden : isT...
| Konu: Geri: evLenmem için bir neden söyLe 2009-07-20, 13:45 | |
| çoqq qüzeLL knky çoq beqendim teşeqqürLer qüzeL payLaşım...! | |
|
| |
| evLenmem için bir neden söyLe | |
|